Vad gör jag just nu?

By Daniel Sköld

Posted in , , , ,

Den senaste tiden har många skrivit till mig i sociala media och frågat vad jag gör just nu. Jag har inte uppdaterat bloggen på månader, och det är såklart någonting jag inte är helt nöjd med, men tiden har inte funnits, och jag har varit tvungen att prioritera annat.

 

Följande har hänt. I Februari 2014 startade min sambo, Paula ett företag som tillverkar smycken för jägare. Planen var att det skulle bli en hobbyverksamhet, men redan efter ett par veckor stod det mycket klart att det var en affärsidé med massor av potential, och i det skedet släppte jag allt jag hade för mina händer för att hoppa in och hjälpa henne.

 

Den exakta historien om hur allt gick till kommer jag såklart dela med mig av så småningom. Det är omöjligt att få en sådan start på ett företag som vi har haft utan att samla på sig ett antal minst sagt spektakulära anekdoter från uppstarten. Nu, ett drygt år efter att vi insåg att det kanske fanns en marknad för detta, jobbar vi båda mer än heltid med företaget och vi säljer som aldrig förr.

 

Vägen hit har varit allt annat än smärtfri dock. Månader utan ordentlig sömn och stressande situationer har satt sina spår, men, jag har aldrig haft så kul som jag haft det senaste året, och framförallt, jag har inte lärt mig så mycket på många, många år. Jag kommer börja blogga här igen, men med en lite annorlunda vinkel på innehållet än jag haft tidigare. Jag är säker på att innehållet kommer bli mer intressant, och mer utvecklande för dig som läser det än vad det tidigare varit.

 

Under tiden, ta en titt på Paula Lindgren, smycken för jägare, och berätta gärna vad du tycker.

fixad

Ps: En grej till bara. Jag skulle vilja be dig överväga att börja ta emot mitt något oregelbundna men högintressanta nyhetsbrev. Det kommer ut någon gång i månaden, ibland varje vecka, men inte så ofta så du blir irriterad på mig. Brevet innehåller massor med intressant information. Ofta får du en summering på vad som diskuterats på bloggen den senaste tiden. Du får också tips om saker som kan förbättra ditt liv, appar, rutiner och länkar till sidor med bra artiklar. Jag älskar sälj och kommer givetvis skriva om det så ofta jag kan. Då och då kommer jag själv sälja böcker och annat, men jag kommer alltid vara tydlig med när jag gör det. Din epost-adress är säker hos mig. Jag delar den inte med någon annan och du kan när som helst avregistrera dig från utskicken. Prova! Det är kul! Klicka här för att registrera dig för nyhetsbrevet!

Share this story

No comments yet.

Kommentera

Comment