Nackademin Yrkeshögskola

nackademin

Vad gör Nackademin?
Nackademin, med sina 1500 studenter, är Sveriges största anordnare av yrkeshögskoleutbildningar. Nackademin tillhandahåller 26 olika yrkeshögskoleutbildningar inom områdena Bygg, Design, IT, Business.

Typ av uppdrag 
Gästföreläsning om försäljning

Kunden om Daniel Sköld
Sara Bergengran, utbildningsledare Kvalificerad tjänsteförsäljning:
”Daniel Sköld, har under terminen haft en föreläsning om försäljning för våra säljklasser på Nackademin! Nackademin är Sveriges största yrkeshögskola och har flera utbildningar inom kvalificerad försäljning. Jag har arbetat som utbildningsledare för säljutbildningen under lång tid och jag har anlitat otroligt många föreläsare inom försäljning under dessa år. Daniel är utan tvekan en av de mest inspirerande säljföreläsarna jag någonsin lyssnat på.
Han har en unik förmåga att på ett mycket pedagogiskt sätt, ge en djup förståelse av vad försäljning verkligen handlar om. Att kunna hantera en grupp på 40 stycken kräver dessutom flera saker. Bland annat att man har förmågan att få en bra publikkontakt och att hela gruppen inkluderas i föreläsningen. Detta är Daniel otroligt bra på. Det krävs också att man har förmågan att entusiasmera och inspirera. Daniel är en person som man verkligen lyssnar på under hela föreläsningen, utan att det blir långtråkigt.

Utöver själva föreläsningen så var Daniel mycket professionell vad gäller allt runt omkring föreläsningen. Förberedelser, föreläsningsmaterial m.m. var väldigt proffsigt. Jag känner mig otroligt glad över att jag anlitade Daniel, nu vet jag att studenterna (framtidens säljare) verkligen vet vad de pratar om.

Jag vill varmt rekommendera Daniel till liknande uppdrag!”
-Sara Bergengran, Utbildningsledare – Föreläsare Business, Nackademin Yrkeshögskola

Till Nackademins hemsida

 

Kontakta Daniel nu för mer information eller för att boka en föreläsning!

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande