En reflektion

By Daniel Sköld

Posted in , ,

Sitter med en bulletproof coffee framför datorn hemma och förundras över vilka vändningar livet tar ibland. Hade du sagt till mig för tre år sedan att jag idag skulle driva ett företag som gör smycken av ammunition, köpa och sälja guld, silver och diamanter till vardags, samt jobba i mjukisar mest hela dagarna hade jag nog tyckt att du inte har alla hästar hemma.

En av de viktigaste läxorna jag lärt mig de senaste åren är att om du vill bli lycklig, samt lyckas, så krävs det att du släpper alla fördomar, men framförallt släpper alla idiotiska begränsningar du sätter upp för dig själv.

Om du är orolig över vad ANDRA ska tycka om vart du bor, vad du äter, hur du klär dig, osv, så kommer du aldrig ha det som krävs för att kunna ta ut svängarna för din egen skull, eller för din framgångs skull.

Vill du lyckas? Släpp sargen och kom in i matchen!

Ps: En grej till bara. Jag skulle vilja be dig överväga att börja ta emot mitt något oregelbundna men högintressanta nyhetsbrev. Det kommer ut någon gång i månaden, ibland varje vecka, men inte så ofta så du blir irriterad på mig. Brevet innehåller massor med intressant information. Ofta får du en summering på vad som diskuterats på bloggen den senaste tiden. Du får också tips om saker som kan förbättra ditt liv, appar, rutiner och länkar till sidor med bra artiklar. Jag älskar sälj och kommer givetvis skriva om det så ofta jag kan. Då och då kommer jag själv sälja böcker och annat, men jag kommer alltid vara tydlig med när jag gör det. Din epost-adress är säker hos mig. Jag delar den inte med någon annan och du kan när som helst avregistrera dig från utskicken. Prova! Det är kul! Klicka här för att registrera dig för nyhetsbrevet!

Share this story

No comments yet.

Kommentera

Comment