Daniel Sköld

562290_634794656537741_1951852471_n

Mitt namn är Daniel Sköld och jag började min karriär som säljare genom att sälja skoputs när jag var 15 år gammal. Sedan dess har jag hunnit med att jobba inom säljyrket i flertalet branscher och roller, både som säljchef, men givetvis även som säljare. Under årens lopp har jag funnit att försäljning är det jag gör bäst. Idag är jag engagerad i flertalet nätverk för säljare, samtidigt som jag coachar bolag som behöver öka sin försäljning eller förbättra sin säljkultur.

Jag har två kall i livet; att ändra samhällets bild på säljyrket så det får den status det förtjänar, och att hjälpa så många som möjligt att utvecklas så mycket som möjligt inom försäljningsyrkets fantastiska värld. En annan sak jag brinner för är personlig utveckling. Vi är trots allt skapta för att nå vår maximala potential, och jag har som mål i livet att aldrig sluta utvecklas, därför handlar mycket om

Via den här sajten delar jag regelbundet med mig av tips för att hjälpa dig bli den bästa säljaren och personen du kan bli, men jag kommunicerar också via andra kanaler. Du kan hitta mina föreläsningar på Föredrag.se, och du kan följa mig på mängder av olika sätt i sociala media.

Våren 2013 gav jag ut boken ”NäTVERKANDE” som är en summering av mina erfarenheter kring hur man säljer effektivt via sitt och andras kontaktnät.

Här på sajten finner du mängder av material som kan hjälpa dig bli bättre och öka dina resultat. Jag hoppas du hittar det du söker, och delta gärna i de diskussioner som allt som oftast dyker upp på sajten.

/Daniel

 

En grej till bara. Jag skulle vilja be dig överväga att börja ta emot mitt något oregelbundna men högintressanta nyhetsbrev. Det kommer ut någon gång i månaden, ibland varje vecka, men inte så ofta så du blir irriterad på mig. Brevet innehåller massor med intressant information. Ofta får du en summering på vad som diskuterats på bloggen den senaste tiden. Du får också tips om saker som kan förbättra ditt liv, appar, rutiner och länkar till sidor med bra artiklar. Jag älskar sälj och kommer givetvis skriva om det så ofta jag kan. Då och då kommer jag själv sälja böcker och annat, men jag kommer alltid vara tydlig med när jag gör det. Din epost-adress är säker hos mig. Jag delar den inte med någon annan och du kan när som helst avregistrera dig från utskicken. Prova! Det är kul!

Klicka här för att registrera dig för nyhetsbrevet!